GRÖSTL tyrolskie JADŁO na zimową poręBURGER z DORADĄ i awokadoPRZEKĄSKA z KURCZAKA idealna na imprezęWRAPY z ŁOSOSIEM wędzonym i awokadoOMLET z KREWETKAMI i pieczarkamiOMLET z ŁOSOSIEM wędzonym z warzywamiMAKARON ze SZPINAKIEM bakłażanem i mięsemDORSZ z WARZYWAMI po hiszpańskuŁOSOŚ z PATELNI z brokułem podanyMEDALIONY WIEPRZOWE z wędliną i seremPALUSZKI RYBNE w cieście z mąki żytniejKREWETKI z MAKARONEM cytryną i czosnkiemMAKARON z PESTO szpinakowymCHRUPIĄCE KALMARY w oliwie SMAŻONERYŻ z GROSZKIEM i kiełbasąOszukana CARBONARA z KLOPSIKAMIWĄTRÓBKA DROBIOWA z cebulą smażonaCIECIERZYCA po INDYJSKU z pomidoramiBURRITO z TUŃCZYKIEM po meksykańskuSZYBKI OBIAD w 15 minut zrobionySMAŻONY ŁOSOŚ z sosem szpinakowymQUESADILLA z TUŃCZYKIEM w sałatcePOLĘDWICZKI wieprzowe z rozmarynemMAKARON z KREWETKAMI w pomidorachMAKARON z CUKINIĄ szynką i figamiSzybki MAKARON z ŁOSOSIEM i fenkułemCzarny MAKARON z ŁOSOSIEM i cukiniąPENNE ARRABIATA pasta wściekle dobraWIEPRZOWINA długo pieczonaMAKARON z BOCZKIEM fenkułem i kaparamiQUESADILLA z MORTADELĄ i serem camembertRACLETTE z ZIEMNIAKAMI i kiszonkamiMAKARON z PESTO z rukoląSPAGHETTI z BOCZKIEM szwarcwaldzkimOMLET z dzikimi SZPARAGAMIBURRITO z KURCZAKIEM i awokadoMAKARON z INDYKIEM z cukiniąBOCZNIAKI SMAŻONE na sposób chińskiSHOARMA holenderskaFASOLKA SZPARAGOWA z ziemniakami w oliwie1 2 ›