Dip z awokado kojarzyć się będzie większości z najpopularniejszą u nas formą podawania tegoż owocu. Otóż awokado należy wypestkować, ugnieść widelcem i doprawić. Zawsze dodaje się sok z cytryny, czasem czosnek, czasem świeżą kolendrę. Mój sposób zasadniczo nie odbiega od powyższego, jednak proponuję zupełnie inną formę zarówno struktury, jak i podania tego niezwykłego owocu. Potrzebny będzie blender, który uczyni z awokado niezwykły dip.


DIP Z AWOKADO

SKŁADNIKI

1 duże dojrzałe (miękkie) awokado;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


DIP Z AWOKADO PROPOZYCJA PODANIA

Idealnie komponować się będzie z krewetkami i rybą. Znakomicie sprawdzi się również jako uzupełnienie do różnego rodzaju tostów, czy nawet placków ziemniaczanych. Ile pomysłów, tyle zastosowań.

dip z awokado


O AWOKADO więcej dowiesz się <<TUTAJ>>.


klopsy w sosie koperkowym Previous post KLOPSY w SOSIE KOPERKOWYM na śmietanie
targ miejski w Palmie Majorka Next post Targ Miejski w PALMIE, Mercat L’Olivar. Majorka.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *