Dip z awokado kojarzyć się będzie większości z najpopularniejszą u nas formą podawania tegoż owocu. Otóż awokado należy wypestkować, ugnieść widelcem i doprawić. Zawsze dodaje się sok z cytryny, czasem czosnek, czasem świeżą kolendrę. Mój sposób zasadniczo nie odbiega od powyższego, jednak proponuję zupełnie inną formę zarówno struktury, jak i podania tego niezwykłego owocu. Potrzebny będzie blender, który uczyni z awokado niezwykły dip.


DIP Z AWOKADO SKŁADNIKI

1 duże dojrzałe (miękkie) awokado;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


DIP Z AWOKADO

Idealnie komponować się będzie z krewetkami i rybą. Znakomicie sprawdzi się również jako uzupełnienie do różnego rodzaju tostów, czy nawet placków ziemniaczanych. Ile pomysłów, tyle zastosowań.

dip z awokado

O AWOKADO więcej dowiesz się <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *