Naleśniki z twarogiem oraz szpinakiem i całym mnóstwem świeżych ziół to zupełnie co innego, aniżeli tradycyjne znane większości naleśniki ze szpinakiem i fetą. Farsz w moich naleśnikach jest bogaty w zioła, które dominują w jego smaku. Twaróg, który nie jest słony i tak charakterystyczny w smaku jak feta jest w tym przypadku dopełnieniem. O unikatowym smaku farszu w moich naleśnikach z twarogiem decyduje szczególnie jedno z dodanych do niego ziół. Szczegóły w przepisie, zapraszam, bo jest pysznie.


NALEŚNIKI Z TWAROGIEM

SKŁADNIKI

CIASTO NA NALEŚNIKI

250 gramów mąki pszennej

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


NALEŚNIKI Z TWAROGIEM SZPINAKIEM I ZIOŁAMI PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj od razu albo podgrzane na patelni nawet na drugi dzień. Naleśniki tuż przed podaniem możesz okrasić kleksem gęstego jogurtu greckiego. Całość posyp posiekanymi ziołami, które użyto do farszu.

naleśniki z twarogiem i szpinakiem


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *