Barszcz czerwony na Wigilię, czyli taki świąteczny musi powodować gęsią skórkę na całym ciele. To musi być ten smak, na który czeka się cały rok. Dlatego nie warto w tym przypadku eksperymentować, ale skorzystać ze sprawdzonego przepisu. Wiem, że mój barszcz robi furorę na Waszych stołach podczas kolacji wigilijnej. Barszcz przygotowuje się ze świeżych buraków, a dodaje do niego również zakwas buraczany i nieco wywaru grzybowego, przygotowanego z suszonych podgrzybków. Zrównoważony smak, mocny, piękny, głęboki kolor i ewidentna nuta pieprzu decydują o niepowtarzalnym smaku tego barszczu. Podany z domowymi uszkami z grzybami pozostanie na długo w pamięci.


BARSZCZ CZERWONY NA WIGILIĘ SKŁADNIKI

1,3 kilograma buraków czerwonych;
2 liście laurowe;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


BARSZCZ CZERWONY NA WIGILIĘ

Powinien mieć idealnie zrównoważony smak: słodki (buraki), kwaśny (zakwas), ostry (pieprz) i słony (sól). Powinien mieć również delikatny, lekko wyczuwalny posmak grzybów. Na Wigilię podawaj go z uszkami z grzybów (jak je zrobić dowiesz się <<TUTAJ>>).

Najlepszy Barszcz czerwony na Wigilię


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *