Mizeria po węgiersku ze świeżych ogórków jest bardzo lubianym dodatkiem do obiadu nie tylko w kuchni polskiej, ale również np. w kuchni węgierskiej. Podczas, gdy u nas mizerię serwuje się albo ze śmietaną na słono, albo na słodko z cukrem Węgrzy preferują mizerię na kwaśno. Inna sprawa, czy tak przygotowane ogórki wciąż nazwać można mizerią i czy sami Węgrzy utożsamiają się z taką nazwą. Na szczęście nie ma to żadnego znaczenia. Bo bez względu na nazwę jest pysznie.


MIZERIA PO WĘGIERSKU SKŁADNIKI

2-3 duże świeże ogórki;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


MIZERIA NA WĘGIERSKI SPOSÓB ZROBIONA

Naprawdę smakuje świetnie. Nie da się ukryć, że najlepiej z daniami kuchni węgierskiej, np. perkelt lub paprykarz.

Mizeria po węgiersku


Jak zrobić pyszny PERKELT węgierski dowiesz się <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *