Maślany sznycel cielęcy na śmietance

Maślany sznycel cielęcy to coś niezwykle unikatowego i zaskakującego smakowo. Ten smażony kawałek mielonego mięsa cielęcego dzięki śmietance jest niezwykle delikatny w swojej strukturze, jak i smaku. Gałka muszkatołowa, którą jest przyprawiony doskonale wzbogaca jego smak i nadaje mu królewskiego charakteru. Przygotujcie go raczej z chudego kawałka cielęciny i zróbcie dokładnie według mojego przepisu, aby czasem nie dodać za dużo bułki. Jej nadmiar może uczynić sznycla zbyt twardym. Szczegóły w przepisie poniżej.


SZNYCEL CIELĘCY

SKŁADNIKI

300 gramów cielęciny;
szklanka mleka;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


SZNYCEL CIELĘCY PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj z lejącym się puree ziemniaczanym lub <<puree z selera>> oraz z gotowanym zielonym groszkiem lub <<puree z groszku>>.

Maślany sznycel cielęcy na śmietance


Cielęcina duszona z warzywami Previous post CIELĘCINA DUSZONA z warzywami
Grossglockner Hochalpenstrasse Next post Grossglockner HOCHALPENSTRASSE Austria

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *