Małże po marynarsku to szansa dla niejadków, którzy stronią od owoców morza, w szczególności od małż. Mogę Was zapewnić, że w tej wersji małże nabierają wspaniałego aromatu i smaku, a sos jaki się tworzy podczas ich przyrządzania jest absolutnie niezastąpiony. Jeżeli jednak nie chcesz jeść małży weź w rękę bagietkę i „taplaj” ją w samym sosie. Od czegoś trzeba zacząć.


MAŁŻE PO MARYNARSKU

SKŁADNIKI

1 kilogram świeżych małży

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


MAŁŻE PO MARYNARSKU SPOSÓB PODANIA

Podawaj od razu ze świeżym pieczywem oraz cząstkami cytryny.

małże po marynarsku


Wypróbuj również sałatkę z ośmiornicą przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *