Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi to prawdziwa petarda smakowa. Mięso należy przyprawić dość obficie; oj będzie pachniało, będzie. A tym, którzy poddają w wątpliwość mariaż kuchni Afryki północnej z kuchnią azjatycką powiadam, że w np. Holandii jest mnóstwo małych restauracji prowadzonych przez imigrantów, które łączą smaki wręcz niewiarygodne (np. Surinam i Chiny). I da się, i smakuje wybornie. Zróbcie mój makaron po chińsku z pulpetami jagnięcymi, by przekonać się, że można i warto jeść smacznie na co dzień.


MAKARON PO CHIŃSKU Z KLOPSIKAMI SKŁADNIKI

400 gramów surowych, pikantnych, jagnięcych kiełbasek merguez lub mielonej jagnięciny;
250 gramów chińskiego; pszennego makaronu MIE;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

12. Wrzuć do woka makaron i wszystko dokładnie wymieszaj. Wyłącz gaz pod patelnią; wciśnij sok z limonki, wrzuć posiekaną kolendrę.

Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi


MAKARON PO CHIŃSKU Z KLOPSIKAMI JAGNIĘCYMI

Wyłóż danie na talerz, rozłóż klopsiki, posyp listkami świeżej kolendry, udekoruj limonką. Rewelacja.

Makaron po chińsku z klopsikami jagnięcymi


Wypróbuj również JAGNIĘCINĘ z IMBIREM przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *