Curry z kalafiora jest prostym, łatwym i szybkim daniem. Jeżeli dysponujesz odpowiednim arsenałem przypraw stosowanych w kuchni indyjskiej (tych ogólnodostępnych) przyrządzenie tego dania będzie prawdziwą przyjemnością. Feeria kolorów i aromatów w Twojej kuchni wyostrzy Ci apetyt w mgnieniu oka. I tak, jak w przypadku prawie wszystkich dań azjatyckich najwięcej czasu zajmie Ci przygotowanie składników. Samo gotowanie to po prostu bajka. Smak niepowtarzalny.


CURRY Z KALAFIORA

SKŁADNIKI

200 ml mleczka kokosowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


CURRY Z KALAFIORA PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj skropione sokiem z limonki lub cytryny oraz ozdobione świeżymi listkami kolendry. Mile widziany chleb naan jako dodatek.

Curry z kalafiora


Strogonow wieprzowy Previous post STROGONOW WIEPRZOWY przekręt doskonały
Fasolówka zupa fasolowa Next post FASOLÓWKA całkiem inaczej robiona

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *