Kurczak ze szparagami to kolejne błyskawiczne danie, które w dodatku jest bardzo proste w przygotowaniu. Składniki, których użyłem w tym przepisie są ogólnodostępne i jak zwykle namawiam Was do wypróbowania mojego przepisu według moich wskazań. Poznacie oryginalny smak tego dania i wtedy będziecie mogli stworzyć własne, podobne danie, na bazie swoich ulubionych składników. Tak szybkie potrawy zawsze przygotowuję w woku, dzięki czemu przygotowanie ich zajmuje kilka minut, a poszczególne składniki pozostają chrupiące, świeże, ale usmażone. Jeżeli nie macie woka przygotowanie tego dania potrwa chwilę dłużej, dlatego uważajcie, aby szparagów nie przeciągnąć, a mięsa nie przesuszyć.


KURCZAK ZE SZPARAGAMI SKŁADNIKI:

300 gramów piersi z kurczaka;
pęczek zielonych szparagów;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KURCZAK ZE SZPARAGAMI I SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ

Najlepiej smakuje podany zaraz po przygotowaniu.

Kurczak ze szparagami i szynką dojrzewającą

A może SZPARAGI w CIEŚCIE zapiekane? Przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *