Kurczak w sosie koperkowym to przyjemne danie, które powinno zadowolić większość z Was. Oprócz mięsa w potrawie znalazły się oczywiście również warzywa. Dodana w połowie gotowania świeża fasolka, a po koniec różyczki kalafiora czynią danie kompletnym. Może i mało finezji jest tutaj, ale smak zapewniam że wyborny. Czegóż chcieć więcej od dania z kurczakiem. Co ważne, użyłem kurczaka prawdziwie zagrodowego, a nie takiego jedynie karmionego kukurydzą. Uwierzcie, że taki kurczak naprawdę robi różnicę. Zdecydowanie warto.


KURCZAK W SOSIE KOPERKOWYM

SKŁADNIKI

1 duża ćwiartka z wiejskiego kurczaka

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KURCZAK W SOSIE KOPERKOWYM SPOSÓB PODANIA

Podawaj z ryżem lub drobnym makaronem.

kurczak w sosie koperkowym


Wypróbuj koniecznie pysznego OMLETA z fetą przepis <<TUTAJ>>.


Boczniaki z grilla Previous post BOCZNIAKI z GRILLA na sposób z Krety
risotto z brokułem Next post RISOTTO z BROKUŁEM wędzonką okraszone

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *