Kurczak w pięciu smakach to smakowity kotlet z kurczaka świetnie przyprawiony i niezwykle chrupiący. Podany  z żółtym, aromatycznym ryżem z warzywami stanowi kompletne, przepyszne danie. Niech Was nie zmyli zdjęcie. To nie jest zwykły kotlet, ale po prostu niebo w gębie. Nie żałuj mu przyprawy orientalnej przyprawy, nie żałuj panko, czyli japońskiej panierki (kupisz w sklepach z orientalną żywnością i większych marketach). Tu nie ma kompromisów, zastosuj się do mojego przepisu, a kurczak w pięciu smakach będzie Ci naprawdę smakował.


KURCZAK W PIĘCIU SMAKACH SKŁADNIKI

2 spore kotlety z piersi kurczaka;
150 gramów ryżu basmati;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KURCZAK W PIĘCIU SMAKACH

Podawaj pokrojonego w paseczki z kolorowym ryżem z warzywami.

kurczak w pięciu smakach panko pokryty


RYBA w PIĘCIU smakach też smakuje świetnie przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *