Kurczak w pięciu smakach to smakowity kotlet z kurczaka świetnie przyprawiony i niezwykle chrupiący. Podany  z żółtym, aromatycznym ryżem z warzywami stanowi kompletne, przepyszne danie. Niech Was nie zmyli zdjęcie. To nie jest zwykły kotlet, ale po prostu niebo w gębie. Nie żałuj mu przyprawy orientalnej przyprawy, nie żałuj panko, czyli japońskiej panierki (kupisz w sklepach z orientalną żywnością i większych marketach). Tu nie ma kompromisów, zastosuj się do mojego przepisu, a kurczak w pięciu smakach będzie Ci naprawdę smakował.


KURCZAK W PIĘCIU SMAKACH

SKŁADNIKI

2 spore kotlety z piersi kurczaka;
150 gramów ryżu basmati;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KURCZAK W PIĘCIU SMAKACH SPOSÓB PODANIA

Podawaj pokrojonego w paseczki z kolorowym ryżem z warzywami.

kurczak w pięciu smakach panko pokryty


RYBA w PIĘCIU smakach też smakuje świetnie przepis <<TUTAJ>>.


Ryba w galarecie ale wędzona nie surowa Previous post RYBA w GALARECIE ale wędzona nie surowa
Hot dog po węgiersku z kiszonkami Next post HOT DOG po węgiersku z kiszonkami

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *