Kurczak na ostro doprawiony pastą fasolową to moja kolejna propozycja dania azjatyckiego przygotowanego metodą stir-fry. Metoda ta polega na przygotowaniu i pokrojeniu wszystkich składników tuż przed przygotowaniem dania, po czym następuje szybkie smażenie tychże składników na bardzo mocnym ogniu na woku. Dzięki tej metodzie mięso jest soczyste, a warzywa chrupiące, ale nie twarde. Samo smażenie trwa bardzo krótko, dzięki czemu dania stir-fry są zdrowe i pełnowartościowe. Mój kurczak na ostro przesmażony został z ogólnie dostępnymi warzywami, a smaku całości nadała fantastyczna, bardzo ostra pasta z fasoli, składająca się z naprawdę ostrych papryczek chilli, soi i bobu. Moc będzie z Wami.


KURCZAK NA OSTRO SKŁADNIKI:

500 gramów mięsa z kurczaka;
100 gramów selera naciowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KURCZAK NA OSTRO Z PASTĄ FASOLOWĄ

Podawaj z połową limonki ozdobiony listkami świeżej kolendry i plasterkami chilli. To szybkie, bardzo smacznie, ale przede wszystkim naprawdę ostre danie. Polecam smakoszom i twardzielom.

Kurczak na ostro z pastą fasolową


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *