Kura duszona z warzywami to danie proste, ale dające pełne satysfakcji. Jest smak, jest białko, są warzywa. Jest łatwo i prosto. Powodzenie tego dania oczywiście zależy od jakości mięsa. Zwykle kura kojarzy się ze starym, twardym mięsem. Nie musi tak być, jeżeli masz dostęp do drobiu wiadomego Ci pochodzenia. Jeśli jednak nie chcesz ryzykować długo gotującego się mięsa po prostu użyj kurczaka. Ale wiejskiego, a nie takiego hodowanego na antybiotykach. Wybór jak zawsze zależy od Ciebie.


KURA DUSZONA

SKŁADNIKI

połowa młodej wiejskiej kury

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KURA DUSZONA Z GROSZKIEM SPOSÓB PODANIA

Podawaj w głębokim talerzu ze sporą ilością powstałego w czasie gotowania sosu. Całość tuż przed podaniem posyp posiekaną dymką.

Kura duszona z warzywami


Przygotuj również odlotowe pierogi ze szpinakiem przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Ryba po chińsku w pięciu smakach Previous post RYBA po CHIŃSKU w pięciu smakach
pasta jajeczna Next post PASTA JAJECZNA przepis tradycyjny

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *