Kotlety z indyka to świetne danie nie tylko na lato. To na danie idealne zarówno na wiosnę, lato, jak i jesień. Delikatne mięso z indyka w aromatycznym paprykowym sosie zbudowanym na bazie papryki. Do tego oczywiście koniecznie ziemniaki i na przykład fasolka szparagowa. Najlepiej kupić już wykrojone kotlety z indyka, dzięki czemu oszczędza się czas. I tylko polskie ziemniaki gwarantują idealny smak, podkreślają aromat i kolor sosu. Oto przed Wami obiad, za który dałbym się pokroić.


KOTLETY Z INDYKA

SKŁADNIKI

400 gramów kotletów z indyka

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KOTLETY Z INDYKA

Podawaj najlepiej z ziemniakami ugotowaną fasolką szparagową. Kiszonki jako dodatek też będą pasowały fenomenalnie.

kotlety z indyka w sosie paprykowym


Spróbuj również KOTLETÓW z KALAFIORA przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *