Kotleciki z łososia po tajsku to absolutnie jedno z moich ulubionych dań. Gdyby nie wysoka cena łososia jadłbym je przynajmniej raz w tygodniu. Jeżeli spróbujecie zrozumiecie dlaczego. Skoro „po tajsku” oznacza to, że ryba smakować będzie w czterech smakach: ostrym, słodkim, słonym i kwaśnym. Kotleciki z łososia możesz podawać z czym lubisz. Tak naprawdę jednak są one tak aromatyczne, że nie potrzeba specjalnie żadnych extra dodatków do tego dania – wystarczy Twoje ulubione warzywo.


KOTLECIKI Z ŁOSOSIA PO TAJSKU SKŁADNIKI:

500 gramów fileta z łososia (bez skóry);
30 gramów niesolonych orzeszków arachidowych;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KOTLECIKI Z ŁOSOSIA PO TAJSKU

Podawaj z ulubionym warzywem, ulubionymi dodatkami lub dipem (przepis na pyszny dip jogurtowy do smażonego łososia znajdziesz <<TUTAJ>>).

Kotleciki z łososia po tajsku

Spróbuj także DORSZA po TAJSKU przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *