Kotleciki z dorsza są świetnym daniem o delikatnym, ale charakterystycznym smaku. Jego podstawą jest świeży dorsz, dodatkami zaś boczek, który nie tylko poprawia konsystencję kotlecików, ale przede wszystkim nadaje im smak oraz cebula i czosnek. Kotleciki z dorsza podaję w delikatnym sosie kaparowym. Jeżeli nie przepadasz za kaparami to jest szansa, że po spróbowaniu tego dania polubisz. Nie są one bowiem nachalne tutaj, lecz mają wysublimowany smak. Kotleciki z dorsza według tego przepisy to proste, szybkie, naprawdę smaczne danie.


KOTLECIKI Z DORSZA

SKŁADNIKI

400 gramów świeżego dorsza bez skóry;
1 większa cebula;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KOTLECIKI Z DORSZA SPOSÓB PODANIA

Podawaj np. z gotowaną soczewicą i ogórkiem konserwowym.

Kotleciki z dorsza w sosie kaparowym


Lubisz dorsza? Spróbuj moich kotlecików z dorsza po tajsku – przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Syrop z sosny na zimowe infekcje Previous post SYROP z SOSNY na zimowe infekcje
jajka z chrzanem Next post JAJKA z CHRZANEM idealne do wędlin

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *