Kotleciki rybne z dorsza po tajsku to moja kolejna propozycja dania rybnego. Po prawdzie jednak ryby w tym daniu nie czuć specjalnie, a to za sprawą aromatycznej i ostrej czerwonej pasty curry. „Po tajsku” oznacza, że w daniu muszą być wyczuwalne cztery smaki: ostry, słodki, słony i kwaśny. I tak jest w przypadku tychże kotlecików. Najważniejszą sprawą jest oczywiście kupno wysokiej jakości ryby – pamiętaj: jeżeli przechodzisz koło stoiska rybnego i czuć z daleka specyficzny zapach ryb idź do innego sklepu… Moje kotleciki rybne z dorsza wyśmienicie smakują z jednym z azjatyckich dipów, czy sosów – przepisy na nie znajdziesz na mojej stronie.


KOTLECIKI RYBNE Z DORSZA SKŁADNIKI:

500 gramów mięsa z dorsza;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KOTLECIKI RYBNE Z DORSZA PO TAJSKU

Podawaj np. z ryżem z dodatkiem kurkumy, ulubionymi surówkami lub warzywem oraz koniecznie z sosem azjatyckim (przepisy na nie znajdziesz na mojej stronie). Delikatne, soczyste, pyszne.

Kotleciki rybne z dorsza po tajsku

Naucz się FILETOWAĆ łososia <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *