klopsiki rybne na kwaśno w zalewie octowej

Klopsiki rybne w zalewie octowej to znakomita zakąska szczególnie na tzw. domówki. W niniejszym przepisie proponuję klopsiki rybne ze śledzia z dodatkiem makreli i dorsza. Takie zestawienie ryb gwarantuje całkowicie unikalny smak klopsików. Po ich uformowaniu należy je usmażyć, a następnie zalać zalewą octową. Klopsiki rybne na kwaśno to doskonała przekąska na zimno. Trochę dłubaniny przy nich jest, ale robiąc ją z podanych przeze mnie ilości otrzymacie klopsiki, którymi będziecie się zajadać kilka dni. O ile oczywiście nie zjecie ich wcześniej.


KLOPSIKI RYBNE NA KWAŚNO

SKŁADNIKI

300 gramów surowego, niesolonego śledzia

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

7. W naczyniu układaj po kolei warstwy kulek i cebuli. Całość zalej wcześniej przygotowaną ciepłą, ale nie gorącą zalewą. Przestudź, a następnie odstaw do lodówki na minimum 12 godzin.

klopsiki rybne na kwaśno w zalewie octowej


KLOPSIKI RYBNE NA KWAŚNO PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj na zimno obowiązkowo z marynowaną z klopsikami cebulką.

klopsiki rybne na kwaśno w zalewie octowej


Wypróbuj również ŚLEDZIE OPIEKANE przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Zupa z brokułem na kurczaku Previous post ZUPA z BROKUŁEM na kurczaku zrobiona
kołocz śląski z makiem i posypką Next post KOŁOCZ ŚLĄSKI z MAKIEM i posypką

2 thoughts on “KLOPSIKI RYBNE na kwaśno”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *