Klopsiki drobiowe podane w młodej kapuście duszonej powinny smakować nawet najbardziej wybrednym amatorom jedzenia. Same klopsiki przygotowałem z kurczaka, ale z dwóch jego elementów. Z delikatnych, chudych piersi oraz z mięsa z wyluzowanej ćwiartki z kurczaka. Takie połączenie delikatności z mięsem bardziej soczystym i nieco tłustym zoptymalizowało strukturę i smak klopsików. Natomiast dodanie mojego sekretnego składniki uczyniło je absolutnie wyjątkowymi. To prawdziwy skarb. O zaletach młodej kapusty zasmażanej rozpisywać się chyba nie muszę.


KLOPSIKI DROBIOWE

SKŁADNIKI

ćwiartka (całe udko)  z kurczaka o wadze 300 gramów;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KLOPSIKI DROBIOWE

Smakują najlepiej podane w głębokim talerzu tak, aby pyszny sos z młodej kapusty dało się jeść łyżką.

Klopsiki drobiowe z młodą kapustą


Wypróbuj prawdziwego GRAVLAXA przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *