Kawa frappe jest uwielbiana w całej Grecji. Również to moja ulubiona kawa na upalne, letnie dni. Aby cieszyć się oryginalnym smakiem, jak podczas wakacji w Grecji najlepiej jest przywieźć stamtąd opakowanie kawy Nescafe frappe  przeznaczonej dokładnie do robienia kawy na zimno. I choć ta Nescafe nie jest może kawą jakichś wysokich lotów to kto był w Grecji wie, że jest tam szalenie popularna i pita nałogowo. Jeżeli jej nie masz nie ma jednak co grymasić, tylko użyć co masz. A następnym razem przywieźć kawę z Grecji.


KAWA FRAPPE

SKŁADNIKI

4 kopiate łyżeczki Nescafe frappe lub innej kawy rozpuszczalnej;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KAWA FRAPPE SPOSÓB PODANIA

Prawdziwa, porządna kawa frappe rodem ze słonecznej Grecji musi być mocna. Nawet jeżeli jest z mlekiem to winno być wyraźnie czuć moc i goryczkę kawy.

KAWA FRAPPE mrożona po grecku


Tatar z matjasa holenderskiego Previous post TATAR z MATJASA holenderskiego
Schab po bakońsku na węgierską modłę Next post SCHAB po BAKOŃSKU na węgierską modłę

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *