Karczek pieczony to pozycja kultowa w polskiej kuchni. Zamiast kupować w marketach wątpliwej jakości wędliny raz na czas warto kupić ładny kawałek mięsa i upiec go w aromatycznych przyprawach. Takie mięso świetnie smakuje np. na pajdzie wiejskiego chleba z chrzanem. Najlepszym mięsem do zapiekania, a następnie jedzenia na zimno jest moim zdaniem karczek wieprzowy. Jeśli upieczecie go właściwie będzie niesamowicie soczysty, a tłuszczyk, który posiada sam w sobie fantastycznie uzupełni jego smak.


KARCZEK PIECZONY SKŁADNIKI

1 kilogram karczku wieprzowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


KARCZEK PIECZONY

Podawaj na zimno np. z wiejskim chlebem i dobrym, mocnym chrzanem.

Karczek pieczony


A gdy KARCZKU zostanie zrób go  w GALARECIE – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *