Karczek pieczony to pozycja kultowa w polskiej kuchni. Zamiast kupować w marketach wątpliwej jakości wędliny raz na czas warto kupić ładny kawałek mięsa i upiec go w aromatycznych przyprawach. Takie mięso świetnie smakuje np. na pajdzie wiejskiego chleba z chrzanem. Najlepszym mięsem do zapiekania, a następnie jedzenia na zimno jest moim zdaniem karczek wieprzowy. Jeśli upieczecie go właściwie będzie niesamowicie soczysty, a tłuszczyk, który posiada sam w sobie fantastycznie uzupełni jego smak.


KARCZEK PIECZONY

SKŁADNIKI

1 kilogram karczku wieprzowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


KARCZEK PIECZONY SPOSÓB PODANIA

Podawaj na zimno np. z wiejskim chlebem i dobrym, mocnym chrzanem.

Karczek pieczony


A gdy KARCZKU zostanie zrób go  w GALARECIE – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *