Sałatka z soczewicą i warzywami, na którą zapraszam w tym miejscu to niezwykle sycąca i pyszna propozycja. Nie jest to jednak danie tylko i wyłącznie dla amatorów konkretnych posiłków, ale dla wszystkich którzy cenią dobry smak. Sałatkę z soczewicą można swobodnie kształtować by dopasować ją nie tylko do swoich preferencji kulinarnych, ale także do posiadanych zapasów w lodówce i kuchennych szafkach. Pracy przy niej trochę jest, ale otrzymane ilości gwarantują dużo dobrego jedzenia nawet na 3 dni dla całej rodziny.


SAŁATKA Z SOCZEWICĄ

SKŁADNIKI

100 gramów brązowej soczewicy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

10. Sałatkę z soczewicą dopraw do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.

sałatka z soczewicą


SAŁATKA Z SOCZEWICY SPOSÓB PODANIA

Zajadaj na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w obu przypadkach smakować będzie równie dobrze. Taką sałatkę możesz również wykorzystać np. jako farsz do gołąbków czy do faszerowania warzyw. Rewelacja.

sałatka z soczewicą


Przygotuj także ryż smażony z krewetkami przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *