Jajka faszerowane to bardzo fajna i prosta przekąska, która nadaje się i na tzw. domówkę, ale i na specjalne uroczystości. Owszem, finezji tutaj nie ma, ale tak przygotowane jajka naprawdę smakują dobrze. Fajnie jest przygotować je dzień wcześniej tak, by farsz nieco się przegryzł. W następnym dniu po ich przyrządzeniu bowiem jajka faszerowane wędzonymi szprotkami zdecydowanie zyskują na smaku. Pamiętaj jednak, aby wyjąć je z lodówki około godziny przed ich konsumpcją, by farsz nabrał temperatury pokojowej.


JAJKA FASZEROWANE

SKŁADNIKI

4 duże jajka;
puszka szprotek wędzonych w oleju (170 gramów netto ryby);

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


JAJKA FASZEROWANE SZPROTKAMI SPOSÓB PODANIA

Podawaj z dodatkiem kawioru, wędzonego łososia lub ulubionego sosu na wierzchu.

Jajka faszerowane szprotkami wędzonymi


Pyszne WARZYWA gotowane z KRETY przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *