Jagnięcina z imbirem i groszkiem cukrowym to bardzo pyszne danie kuchni azjatyckiej. No dobrze, takie może jadane chętniej na Wyspach Brytyjskich „u Chińczyka” niż w sercu Azji. Dla mnie to bez znaczenia, bo połączenie jagnięciny, imbiru i dużej ilości czosnku jest dla mnie połączeniem wręcz doskonałym. A jak do tego dorzucić garść groszku cukrowego otrzymamy danie perfekcyjne. Jeżeli macie podobne smaki namawiać Was dłużej chyba nie muszę – jagnięcina z imbirem i groszkiem cukrowym po prostu będzie Wam bardzo smakować.


JAGNIĘCINA Z IMBIREM SKŁADNIKI:

SKŁADNIKI MARYNATY:

450 gramów jagnięciny (najlepiej łopatka lub udziec – lepiej chudej);

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


JAGNIĘCINA Z IMBIREM I GROSZKIEM CUKROWYM

Najlepiej smakuje podana od razu, posypana świeżą dymką i białym sezamem.

Jagnięcina z imbirem i groszkiem cukrowym

Przepis na świetną ŁOPATKĘ JAGNIĘCĄ z pieca znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *