Halibut pieczony z fasolką z warzywami jest daniem niezwykle kolorowym, ale przede wszystkim smacznym. O ile halibuta – rybę wyjątkowo delikatną, ale i bardzo tłustą traktować niczym specjalnie nie należy, aby nie zabić jej smaku, o tyle w dodatkach do niej można sobie pofolgować. Do tradycyjnie przyrządzonego w piekarniku halibuta podaję w tym przepisie bajecznie kolorową sałatkę z mnóstwa warzyw i fasolki flażoletki. No i jeszcze niezwykła gratka, czyli dip do ryby zrobiony z awokado. Jest naprawdę pysznie.


HALIBUT PIECZONY

SKŁADNIKI

filet z halibuta (bez skóry) o wadze 350 gramów;
1 awokado;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


HALIBUT PIECZONY PROPOZYCJA PODANIA

To bardzo eleganckie danie. Nie zapomnij ozdobić dania natką fenkuła i nałożyć na talerzu pod rybę dip z awokado. Znakomicie będzie smakował z halibutem.

Halibut pieczony z fasolką z warzywami


Spróbuj również DORADY PO MAROKAŃSKU przepis <<TUTAJ>>.


Bakłażan duszony z pomidorami Previous post BAKŁAŻAN DUSZONY z pomidorami z Krety
brak menu w restauracji sycylia Next post BRAK MENU w restauracji? Wchodzę w to!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *