Gulasz z kurczaka nie musi być nudny. W tym gulaszu po raz pierwszy jako dodatek użyłem surowych frankfurterek, czyli cienkich, niedużych i mocno wędzonych kiełbasek wieprzowych. Danie wyszło znakomicie; frankfurterki nadały mu zdecydowanego, dymnego smaku i aromatu. Niebo w gębie, jak mawiał klasyk. Frankfurterki to kiełbaski wieprzowe, które zwykło jadać się na Śląsku. Wiem jednak, że zaczynają pojawiać się w sprzedaży w sklepach w całym kraju. Są niezastąpione i bardzo smaczne, bardzo Wam je polecam.


GULASZ Z KURCZAKA Z FRANKFURTERKAMI SKŁADNIKI

600  gramów mięsa z kurczaka;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


GULASZ Z KURCZAKA Z FRANKFURTERKAMI

Podawaj z kaszą gryczaną z jarmużem i masłem.

gulasz z kurczaka z frankfurterkami


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *