Gulasz wołowy z grzybami to pyszne danie zwłaszcza dla miłośników świeżych grzybów. Jednak to od jakości wołowiny tak naprawdę zależy sukces każdego gulaszu. Mięso na gulasz nie może być zbyt chude, ponieważ gulasz potrzebuje nieco kleistości oraz trochę tłuszczu, bo to przecież on jest nośnikiem smaku. Jeśli zaś chodzi o grzyby to w przypadku gulaszu najlepiej sprawdzają się prawdziwki. Aby jednak wzmocnić ich smak do tych świeżych dodaję kilka kapeluszy suszonych podgrzybków. Zapraszam do zapoznania się z przepisem.


GULASZ WOŁOWY Z GRZYBAMI

SKŁADNIKI

500 gramów wołowiny;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


GULASZ WOŁOWY Z GRZYBAMI SPOSÓB PODANIA

Znakomicie smakuje podany np. z kaszą jęczmienną.

Gulasz wołowy z grzybami leśnymi


Zrób także GULASZ CYGAŃSKI przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *