Gulasz włoski w pomidorach to bardzo smakowity gulasz z kilku rodzajów mięs, doprawiony szałwią i rozmarynem, podany z polentą. Od Ciebie zależy, jakich użyjesz mięsiw oraz jak długo będziesz dusić mięso. W moim gulaszu mięso musiało być naprawdę miękkie, ale najlepiej będzie, jeżeli część mięsa rozpadnie się podczas duszenia, a część pozostanie w kawałkach. Dzięki temu struktura gulaszu będzie wyborna. Polentę podawaj albo w formie mamałygi, albo w kawałkach (po przestudzeniu) podsmażoną na patelni. Zapraszam na aromatyczny gulasz włoski.


GULASZ WŁOSKI SKŁADNIKI

około 1,5 kg różnego rodzaju mięsa;
2 łodygi selera naciowego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


GULASZ WŁOSKI W POMIDORACH Z POLENTĄ

Podawaj od razu ozdobiony listkami szałwii.

Gulasz włoski w pomidorach z polentą


A może GULASZ CIELĘCY z warzywami? Przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *