Gołąbki po węgiersku to przepyszna odmiana od naszych polskich, klasycznych gołąbków. Powiecie, że specjalnie nie różnią się te węgierskie od naszych po zapoznaniu się z moim przepisem. A ja Wam odpowiadam, że się różnią i to całkiem, całkiem. Bo diabeł, jak to mówią, tkwi w szczegółach. Dodaję na ten przykład kapusty kiszonej. A kapusta ta, wiedzieć musisz, przez blisko dwie godziny duszenia wszystkie soki i smaki zbierze i zachowa. Jeżeli jeszcze Cię nie namówiłem na zrobienie tych gołąbków, to jesteś z kamienia.


GOŁĄBKI PO WĘGIERSKU

SKŁADNIKI

1 duża główka białej kapusty o wadze 2,5 kilograma;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


GOŁĄBKI PO WĘGIERSKU SPOSÓB PODANIA

Podawaj na kapuście kiszonej ozdobione kleksem śmietany oraz kawałeczkami świeżej papryki.

Gołąbki po węgiersku


GOŁĄBKI z białej kapusty zrobisz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *