Gołąbki bez zawijania, znane również pod nazwą gołąbki po gorlicku to przyjemna odmiana od tradycyjnych, polskich gołąbków. Czy to lepsza wersja gołąbków nie wiem, ale nie wydaje mi się. Tradycyjne gołąbki nie mają przecież sobie równych; jednak te „bez zawijania” warte są grzechu. Są smaczną odskocznią od tradycyjnych gołąbków. Nie bez znaczenia jest również fakt, że gołąbki bez zawijania przygotowuje się znacznie szybciej od tych tradycyjnych. I choćby z tego względu warto dać im raz na czas szansę.


GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA

SKŁADNIKI

450 gramów łopatki wieprzowej;
150 gramów marchewki;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


GOŁĄBKI BEZ ZAWIJANIA SPOSÓB PODANIA

Smakują wybornie podane np. z sosem pomidorowym.

Gołąbki bez zawijania


Wypróbuj pyszne GOŁĄBKI WEGETARIAŃSKIE przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *