Fasolka po bretońsku z Bretanią niewiele ma wspólnego, za to króluje w polskiej kuchni. Chyba każdy wie, jak ją przyrządzić i ma swój sposób na to pyszne danie. Ja przedstawiam Wam swoją wersję i mam nadzieję, że zasmakuje. Moja fasolka po bretońsku musi spełniać 3 warunki: biała fasolka powinna być z gatunku tych naprawdę niedużych, trzeba koniecznie dodać do smaku trochę słodkiej, mielonej papryki, a w konsystencji nie może być za gęsta. Czy zasmakuje i Tobie? Wypróbuj mój przepis i porównaj ze swoim.


FASOLKA PO BRETOŃSKU SKŁADNIKI

500 gramów suchej białej fasolki;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


FASOLKA PO BRETOŃSKU

Oczywiście najlepsza jest na drugi dzień, kiedy smaki składników „przegryzą się”.

Fasolka po bretońsku przepis prawdziwy


FASOLA w roli w innej odsłonie <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *