duszona wieprzowina z porami

Duszona wieprzowina to bardzo łatwe do przyrządzenia danie. Wieprzowina jest tanim, ale bardzo smacznym mięsem. Może nie należy do chudych, ale też nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że spożywanie jej z umiarem może zachwiać naszym zdrowiem. Danie, na które przepis Wam dzisiaj prezentuję to kwintesencja smaku i prostoty. Nie może być jednak inaczej, albowiem przepis przywiozłem z Krety. Tak, również tam wieprzowina jest bardzo chętnie spożywana. Danie można podać solo, ale równie dobrze z pieczywem, ziemniakami, kaszą, czy też zupełnie czymś innym. Zależy to tylko i wyłącznie od Was.


DUSZONA WIEPRZOWINA

SKŁADNIKI

500 gramów łopatki wieprzowej;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


DUSZONA WIEPRZOWINA Z PORAMI PROPOZYCJA PODANIA

Smakuje najlepiej zaraz po jej przygotowaniu. Mnie w tym daniu smakuje najbardziej pyszny sos, jaki wytwarza się podczas przyrządzania potrawy.

duszona wieprzowina z porami


Lubisz pory? Spróbuj francuskiej ZUPY POROWEJ. Przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *