Dorsz z warzywami w poniższym przepisie przygotowany został na sposób hiszpański. Mnóstwo tutaj smaku, a zachwyca także prostota wykonania tego dania. Obiad można przygotować w kilkanaście minut i nie potrzeba do niego jakichś specjalnych składników. A ponieważ to danie kuchni hiszpańskiej jego bazą jest oczywiście oliwa z oliwek. Nie żałujcie jej. A dlaczego, to zrozumiecie gdy zasmakujecie dorsza z warzywami już na talerzu.
DORSZ Z WARZYWAMI
SKŁADNIKI
polędwica z dorsza o wadze 150 gramów
Kuchnia Tomka
Tylko sprawdzone przepisy
⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN
lub⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN
DORSZ Z WARZYWAMI PO HISZPAŃSKU SPOSÓB PODANIA
Podawaj od razu po przygotowaniu. Idealnym dodatkiem będzie pajda świeżego pieczywa. Jeżeli jednak wolisz dorsza z warzywami podaj np. z kuskusem.
Jeśli wolisz pieczonego kurczaka przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.