Dorsz w cieście piwnym, czyli kibbeling snack, to jedna z najpopularniejszych przekąsek w Holandii. Jada się ją na ciepło, ale również na zimno. Podaje się ją z sosem czosnkowym i surówką coleslaw. To jedno z tych dań, których prostota powala, a smak jest absolutnie niepowtarzalny. Jeden warunek – świeża ryba. Podawany obowiązkowo do dorsza sos czosnkowy podkreśla wspaniały smak ryby. Jeśli czosnku nie lubisz możesz równie dobrze tę przekąskę zajadać w dowolny, inny sposób.


DORSZ W CIEŚCIE PIWNYM SKŁADNIKI

350 gramów polędwiczek z dorsza;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


DORSZ W CIEŚCIE PIWNYM KIBBELING

Podawaj obowiązkowo z sosem czosnkowym i surówką coleslaw.

Dorsz w cieście piwnym kibbeling

A może zjesz PIEROGI  z DORSZEM? Przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *