Dip jogurtowy z fetą odmieni Wasze posiłki i nada im nowego wymiaru i smaku. Dodanie do gęstego jogurtu naturalnego  sera feta lub nawet podobnego (często nazywanego „w stylu fety”) oraz garści warzyw uczyni prawdziwe cuda smakowe. No i witaminy aż wyskakiwać będą z miski. Dip jest naprawdę pyszny, a dodatkowo błyskawiczny w przygotowaniu. Można zajadać go ze wszystkim, albo po prostu sam.


DIP JOGURTOWY Z FETĄ SKŁADNIKI

300 gramów gęstego jogurtu naturalnego typu greckiego;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


DIP JOGURTOWY Z FETĄ

Zaraz po przygotowaniu wstaw do lodówki, aby smaki połączyły się (miskę możesz przykryć folią spożywczą). Przed podaniem wyjmij dip na wierzch przynajmniej 15 minut przed jego konsumpcją.

Dip jogurtowy z fetą


Wypróbuj także DIP jogurtowy z TAHINĄ przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *