Comber jagnięcy w sosie kurkowym to z pewnością danie „na bogato”. Comber to bardzo delikatne mięso, właściwie rarytas, delikatny i kruchy. Drogi, nie ma co ukrywać. Ostatnio udało mi się zakupić nieduży comber jagnięcy i od razu pomyślałem o sosie kurkowym do niego. Przyznam się, że jadłem to mięso po raz pierwszy i nie da się ukryć, że jednak jest warte swojej ceny. Raz na czas zaszaleć warto.


COMBER JAGNIĘCY W SOSIE KURKOWYM SKŁADNIKI:

1 comber jagnięcy;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

9. Mięso wyjmij z piekarnika i pozostaw na kilka minut, aby „odpoczęło”. Następnie pokrój je w poprzeczne plastry.

pieczony comber jagnięcy


COMBER JAGNIĘCY W SOSIE KURKOWYM

Podawaj z dodatkiem np. ziemniaków z masłem i koperkiem oraz zieloną fasolką szparagową.

Comber jagnięcy w sosie kurkowym

Przepis na JAGNIĘCINĘ po chińsku znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *