Chleb bananowy z dodatkiem warzyw, na który poniżej prezentuję przepis będzie idealną bazą dla osób, które lubią śniadania na słodko. Jasne, że sam chleb bananowy nie jest jakoś przesadnie słodki. Ale o takim właśnie jego posmaku decydują bardzo dojrzałe banany, które są jego głównym składnikiem. Podbudulcem chleba są dwa rodzaje mąki, a dodatkami świeże starte warzywa. Całość smakuje naprawdę ciekawie, a sam chleb je się z nieukrywaną przyjemnością.


CHLEB BANANOWY

SKŁADNIKI

200 gramów mąki pszennej

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

9. Piecz chleb bananowy z piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni Celsjusza przez 50-60 minut. O upieczeniu decyduje tzw. test suchego patyczka.

chleb bananowy


CHLEB BANANOWY Z WARZYWAMI PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj najlepiej z miodem, ale i z masłem smakuje całkiem dobrze.

chleb bananowy


Upiecz pyszny chleb bez soli przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *