Burger wegetariański to moja kolejna propozycja tzw. szybkiej kanapki. To naprawdę świetna propozycja zarówno dla osób nie jedzących mięsa, jak i dla tych, którzy od mięsa potrzebują czasem odpocząć. Wiem, że nie każdy lub świeżą makrelę ze względu na kolor mięsa i smak, ale to najzdrowsza zdaje się ryba z ogromną ilością OMEGA-3, dlatego warto jeść ją częściej. Do moich burgerów dodałem czerwoną kiszoną kapustę oraz plasterek przesmażonej na chrupko szynki szwarcwaldzkiej (jednak). Bo burger bez mięsa no to bez mięsa, ale też i bez przesady.
BURGER WEGETARIAŃSKI
SKŁADNIKI
250 gramów świeżej makreli;
Kuchnia Tomka
Tylko sprawdzone przepisy
⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN
lub⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN
BURGER WEGETARIAŃSKI SPOSÓB PODANIA
Przykryj burgery wierzchnią częścią bułek, podawaj gorące.
Przygotuj także BURGERA RYBNEGO przepis <<TUTAJ>>.