Burger wegetariański to moja kolejna propozycja tzw. szybkiej kanapki. To naprawdę świetna propozycja zarówno dla osób nie jedzących mięsa, jak i dla tych, którzy od mięsa potrzebują czasem odpocząć. Wiem, że nie każdy lub świeżą makrelę ze względu na kolor mięsa i smak, ale to najzdrowsza zdaje się ryba z ogromną ilością OMEGA-3, dlatego warto jeść ją częściej. Do moich burgerów dodałem czerwoną kiszoną kapustę oraz plasterek przesmażonej na chrupko szynki szwarcwaldzkiej (jednak). Bo burger bez mięsa no to bez mięsa, ale też i bez przesady.


BURGER WEGETARIAŃSKI

SKŁADNIKI

250 gramów świeżej makreli;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


BURGER WEGETARIAŃSKI SPOSÓB PODANIA

Przykryj burgery wierzchnią częścią bułek, podawaj gorące.

BURGER WEGETARIAŃSKI z tofu i makrelą


Przygotuj także BURGERA RYBNEGO przepis <<TUTAJ>>.


Zupa fasolowa z warzywami na wędzonce Previous post ZUPA FASOLOWA z warzywami na wędzonce
Roladki schabowe faszerowane fetą Next post ROLADKI SCHABOWE faszerowane fetą

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *