Burger wegetariański z tofu i makrelą to moja kolejna propozycja tzw. szybkiej kanapki. To naprawdę świetna propozycja zarówno dla osób nie jedzących mięsa, jak i dla tych, którzy od mięsa potrzebują czasem odpocząć. Użyłem tofu wędzone i świeżą makrelę, ale oczywiście Ty możesz wprowadzić własne poprawki, byle zachować sens mojego przepisu. Wiem, że nie każdy lub świeżą makrelę ze względu na kolor mięsa i smak, ale to najzdrowsza zdaje się ryba z ogromną ilością OMEGA-3, dlatego warto jeść ją częściej. Do moich burgerów dodałem czerwoną kiszoną kapustę oraz plasterek przesmażonej na chrupko szynki szwarcwaldzkiej (jednak), bo burger bez mięsa no to bez mięsa, ale też i bez przesady. Zapraszam.


BURGER WEGETARIAŃSKI SKŁADNIKI:

250 gramów świeżej makreli;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


BURGER WEGETARIAŃSKI Z TOFU I MAKRELĄ

Przykryj burgery wierzchnią częścią bułek, podawaj gorące.

Burger wegetariański z tofu i makrelą

Przygotuj także BURGERA RYBNEGO przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *