Buraki marynowane to świetny pomysł na odpowiedni zapas buraków dla burakofilów. Czyż nie jest przyjemnie mieć w lodówce spory słoik posiekanych, lekko kwaskowych, aromatycznych, bardzo soczystych buraków? Do kolacji, do obiadu, na śniadanie. Do sałatki, do śledzia, czy do farszu mięsnego (kuchnia szwedzka się kłania). Unikajcie bardzo kwaśnych i wykręcających usta ostrych zalew octowych, burak na nie nie zasługuje. Wypróbujcie mój przepis i zróbcie buraki czerwone marynowane dla siebie i całej Waszej rodziny. Dla dobrego smaku, dla zdrowia.


BURAKI MARYNOWANE

SKŁADNIKI

1 kilogram buraków czerwonych lub młodych buraków z botwinki;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


BURAKI MARYNOWANE ZAJADAJ ZE SMAKIEM

Umieść w słoiku, zamknij i wstaw do lodówki. Rozkoszuj się nimi o dowolnej porze dnia i nocy, przy każdej okazji.

Buraki marynowane


Zrób także BURAKI ZASMAŻANE przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *