Buraki czerwone zasmażane są idealne do mielonego, czy też np. żeberek wieprzowych w sosie. Łatwe do przygotowania i tanie, jak barszcz. Jedyną trudnością jest ich ugotowanie, ponieważ wymaga prawie godziny czasu. Cóż to jest jednak, gdy w zamian otrzymujesz domowej roboty buraki czerwone zasmażane. Takie bez chemii i innych ulepszaczy. Za to świetnie doprawione. Buraki czerwone są znakomitym źródłem witamin, doskonale wzmacniają krew. Polacy, obok Szwedów dominują w Europie w ich spożyciu. Bo Polacy wbrew pozorom wiedzą, co dobre.


BURAKI CZERWONE ZASMAŻANE

SKŁADNIKI

1 kilogram buraków czerwonych;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


BURAKI CZERWONE ZASMAŻANE SPOSÓB PODANIA

Najlepiej jest przygotować około 2-3 godzin przed ich podaniem, ponieważ przez ten czas wszystkie smaki i przyprawy połączą się i buraki w momencie ich konsumpcji będą smaczniejsze, aniżeli tuż po ich przyrządzeniu.

buraki czerwone zasmażane ze śmietaną


BURAKI czerwone MARYNOWANE też są super – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *