Buraki czerwone zasmażane są idealne do mielonego, czy też np. żeberek wieprzowych w sosie. Łatwe do przygotowania i tanie, jak barszcz. Jedyną trudnością jest ich ugotowanie, ponieważ wymaga prawie godziny czasu. Cóż to jest jednak, gdy w zamian otrzymujesz domowej roboty buraki czerwone zasmażane. Takie bez chemii i innych ulepszaczy. Za to świetnie doprawione kminkiem, sokiem z cytryny i śmietaną. Buraki czerwone są znakomitym źródłem witamin, doskonale wzmacniają krew. Polacy, obok Szwedów dominują w Europie w ich spożyciu. Bo Polacy wbrew pozorom wiedzą, co dobre.


BURAKI CZERWONE ZASMAŻANE SKŁADNIKI:

1 kilogram buraków czerwonych;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


BURAKI CZERWONE ZASMAŻANE ZE ŚMIETANĄ

Najlepiej jest przygotować około 2-3 godzin przed ich podaniem, ponieważ przez ten czas wszystkie smaki i przyprawy połączą się i buraki w momencie ich konsumpcji będą smaczniejsze, aniżeli tuż po ich przyrządzeniu.

buraki czerwone zasmażane ze śmietaną

BURAKI czerwone MARYNOWANE też są super – przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *