Botwinka to sztandarowa wiosenna zupa. Polacy kochają buraki i dobrze, bo to wspaniałe warzywa. Botwinka, czyli młody, wiosenny burak, wraz z liśćmi to specjał znakomity. Trudno o prostszy przepis, trudno o prostsze danie, które jednocześnie daje tyle doznań smakowych. Nigdzie nie zjecie lepszej botwinki, aniżeli we własnym domu samodzielnie przyrządzonej, dlatego wykorzystajcie mój przepis i zróbcie ją sami. A dodać do niej możecie, co tylko dusza zapragnie. A to białą fasolkę, a to ser feta, a to przesmażone ziemniaki (bratkartofle). Botwinka „przyjmie” wszystko, bo to zupa znakomita.


BOTWINKA SKŁADNIKI:

2 duże pęczki botwinki;
dwa pęczki świeżego koperku;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

15. Do miski włóż trochę białej fasoli, ugotowane ziemniaki i pokrojone w ćwiartki jajka. Dodaj trochę świeżego koperku.

Botwinka zupa z młodych buraków


BOTWINKA

Znakomicie smakuje w dniu, w którym jest przygotowana, ale i na drugi dzień jest znakomita.

Botwinka zupa z młodych buraków

Przygotuj pyszny GRAVLAX z BURAKIEM przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *