Bogracz gulasz węgierska zupa gulaszowa

Bogracz gulasz to jedna z najczęściej masakrowanych zup w naszym pięknym kraju. Przepis, który Wam przedstawiam jest przepisem na wskroś oryginalnym choć wiem, że znajdą się tacy, którzy temu zaprzeczą i znajdą jakieś jego wady. Czy papryka w kostkę krojona, czy może jednak w całości zatopiona powinna być w garnku? Czy warzywa przesmażyć z mięsem, bez, czy w ogóle ich nie smażyć ? Bez znaczenia. Wiem tylko, że bogracz gulasz według tego przepisu smakuje wybornie. Tak dobrze, jak na Węgrzech.


BOGRACZ GULASZ

SKŁADNIKI

800 gramów przerośniętej wołowiny (plecówka, karczek, łopatka, pręga);

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj

16. Nie da się zaprzeczyć – porządny bogracz gulasz najlepszy jest na drugi dzień.

Bogracz gulasz węgierska zupa gulaszowa


BOGRACZ GULASZ SPOSÓB PODANIA

Gulyasleves wymaga towarzystwa białego pieczywa. Tak, jak podaje się ją na Węgrzech.

Bogracz gulasz węgierska zupa gulaszowa


Wypróbuj również genialną ZUPĘ FASOLOWĄ JOKAI przepis <<TUTAJ>>.


pide Previous post PIDE turecki płaski chleb jak pizza
youvarlakia avgolemono Next post KLOPSY w SOSIE cytrynowym z Grecji

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *