Bigos myśliwski z dziczyzną, najlepszy jaki można sobie wyobrazić. Oto, co mam Wam tym razem do zaoferowania. Owszem, trzeba się nieco natrudzić, by kupić odpowiednie mięso, ale z dostępnością dziczyzny jest u nas coraz lepiej. Poza tym uwierzcie, gra warta jest świeczki. To najlepszy bigos, jaki kiedykolwiek jadłem. Jedyne, co mnie martwi to czy uda mi się go jeszcze kiedyś powtórzyć, czy będzie równie dobry. Kapusta musi być kwaśna, a dziczyzna niezbyt chuda. No i nie zapomnijcie o żubrówce.


BIGOS MYŚLIWSKI Z DZICZYZNĄ SKŁADNIKI

MARYNATA

2 szklanki wytrawnego, czerwonego wina;
1 pokrojona w kawałki cebula;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj

20. Bigos z dziczyzny jest gotowy, gdy mięso jest miękkie, a w jego posmaku wyczujesz lekką nutę żubrówki. Jeżeli tak nie jest nie wahaj się jeszcze „nieco” jej dolać…

Bigos myśliwski z dziczyzną


BIGOS MYŚLIWSKI Z DZICZYZNĄ

Najlepiej smakuje na drugi dzień. To coś absolutnie niepowtarzalnego.

Bigos myśliwski z dziczyzną


Wolisz tradycyjny BIGOS? Przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *