Barszcz czerwony zabielany mógłby pretendować do najlepszych zup świata co najmniej w dwóch kategoriach: na najsmaczniejszą zupę i na najtańszą. Ja taki barszcz po prostu uwielbiam. Ugotowanie go jest banalne, ale końcowe doprawianie to swego rodzaju magia. To balansowanie między smakami: słonym, kwaśnym, ostrym i słodkim. No i czy czosnku jest już dość, czy dodać jeszcze „ze 4 sztuki”. To niezwykle smaczna zupa, która niejednokrotnie pozwala „dociągnąć do pierwszego” z uwagi na jej symboliczny wręcz koszt. Obowiązkowo z gotowanymi, miażdżonymi ziemniakami.


BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY SKŁADNIKI

1 kilogram czerwonych buraków;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 7 dni za 10 PLN

lub

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 20 PLN

lub

⇒Zakup abonament z dostępem do wszystkich przepisów kulinarnych na 90 dni za 50 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 7 dni za 10,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu.

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 20,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 50,00 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT terazZapoznaj się z Regulaminem sprzedaży https://www.kuchniatomka.pl/regulamin-sprzedazy
Anuluj


BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY

Podawaj z dobrze ubitymi gotowanymi ziemniakami.

BARSZCZ CZERWONY zabielany

Co powiesz na BARSZCZ na WĘDZONCE? Przepis znajdziesz <<TUTAJ>>.


2 thoughts on “BARSZCZ CZERWONY zabielany kwaśną śmietaną”

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *