Babeczki czekoladowe to łatwe i szybkie „co nieco” dla łakomczuchów. Przygotuje je chyba każdy, bo w przepisie nie ma żadnych nadzwyczajnych składników. Te babeczki nie są może jakieś wybitnie puszyste, nie rozpływają się w ustach, ale po prostu smakują świetnie. Również na drugi dzień, o ile w ogóle dostaną szansę tego drugiego dnia doczekać. Oczywiście zamiast suszonej moreli możecie babeczki wypełnić czym Wam się żywnie podoba. Ja morele uwielbiam, stąd taki, a nie inny właśnie wsad.


BABECZKI CZEKOLADOWE

SKŁADNIKI

150 gramów gorzkiej czekolady;
150 gramów masła;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


BABECZKI CZEKOLADOWE PO PROSTU PYSZNE

Robi się szybko, piecze jeszcze szybciej, ale najszybciej (niestety) znikają pochłonięte przez łakomczuchów.

Babeczki czekoladowe z morelami suszonymi


Wypróbuj także BABECZKI SEZAMOWE przepis <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *