Awokado z krewetkami może być hitem na Waszych stołach, jeżeli tylko skrupulatnie zastosujecie się do mojego przepisu. Miękkie awokado to podstawa tej przekąski. Możesz użyć tradycyjnego, zielonego awokado o ile będzie dojrzałe, jak należy. Możesz też użyć bardziej szlachetnej odmiany, czyli HAAS. Drążąc awokado pozostaw odrobinę miąższu przy skórce; będzie ona sztywniejsza i łatwiej będzie się ją wypełniało farszem.


AWOKADO Z KREWETKAMI

SKŁADNIKI

2 awokado;

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy

⇒Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów kulinarnych na 30 dni za 9,99 PLN

lub

⇒Wykup abonament z dostępem do blisko 1000 sprawdzonych przepisów kulinarnych i całej zawartości strony na 90 dni za 24,99 PLN

Zaloguj się lub Kup dostęp
Sprawdź Kup dostęp
Anuluj

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 30 dni za 9,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup dostęp teraz

Kuchnia Tomka

Tylko sprawdzone przepisy
Wykup abonament i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów na 90 dni za 24,99 PLN. Sposób zapłaty: przelew Dotpay

Podaj swój email, aby uzyskać kod dostępu

Sprawdź
Kup ABONAMENT teraz
Anuluj


AWOKADO Z KREWETKAMI PROPOZYCJA PODANIA

Podawaj udekorowane krewetkami koktajlowymi, kawiorem i listkami świeżej kolendry.

Awokado z jajkiem i krewetkami


O zaletach AWOKADO więcej dowiesz się <<TUTAJ>>.


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *