ciasto ucierane z truskawkami

Ciasto ucierane z truskawkami, na które Was dzisiaj zapraszam jest tak proste, jak linia ciągła. Zrobi je z pewnością nawet absolutny laik kulinarny; wystarczy mój przepis i umiejętność czytania ze zrozumieniem… Najważniejsze, by zdobyć jak najsmaczniejsze truskawki, a jeśli chcecie zaszaleć oprócz truskawek możecie dodać do ciasta również np. owoce leśne.

CIASTO UCIERANE Z TRUSKAWKAMI

Kto powiedział że nie można ciasta upiec w środku tygodnia? Spokojnie utrzecie je nawet późnym popołudniem, by na drugi dzień cieszyć się smakiem takich pyszności popijając poranną kawę. Pamiętajcie tylko, że czasy komuny już dawno minęły i nie ma potrzeby zastępowania masła margaryną. To ciasto z truskawkami musi mieć właśnie ten maślany, pyszny smak. Użycie margaryny to sromotna klęska na całej linii – szkoda truskawek na takiego gniota. A zatem… podążajcie za przepisem i czyńcie dobro 😉

Przepis na CIASTO ucierane z TRUSKAWKAMI znajdziesz <<TUTAJ>>.


Zobacz również

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *