placki z cukini kuchnia tomka

Placki z cukini są bardzo lubianym daniem. To jedno z tych flagowych dań, które udowadniają, że cukinia może być pyszna i nie musi być jedynie postrzegana jako bezsmakowy wypełniacz do obiadu. Ot po prostu trzeba dać jej szansę i potraktować nieco lepiej, aniżeli po macoszemu. Placki z cukini najlepiej jest zajadać solo popijając tureckim Ayranem. Tak zestaw naprawdę ma sens. Jeżeli jednak uważasz inaczej do posłowia dojść musisz…

PLACKI Z CUKINI

Skoro cukinia to warzywa, które nie ma specjalnie żadnego przysposobionego smaku to co zatem decyduje o powodzeniu tychże placków? Ano dodatek charakternego sera, którym może być bryndza lub feta. Ano dodatek mnóstwa ziół w postaci koperku, dymki, natki pietruszki i mięty, która nadaje plackom niezwykłej świeżości. Naprawdę taki zestaw Was nie przekonuje? Bo to naprawdę działa.

placki z cukini kuchnia tomka

NA POHYBEL MIĘSOŻERCOM

Sam lubiwszy mięso gdy smak mi przyjdzie wolę zjeść takie packi, aniżeli kawałek steka. Wiele osób, które placki z cukini jedzą są zdziwione, że smakują tak świetnie. Że cukinia jest naprawdę cool. A jeżeli bez mięsa żyć nie możesz takie placki będą świetnym dodatkiem do Twojego kotleta. Ale czy wtedy docenisz ich smak? A może jednak warto dać cukini szansę?

Przepis na pyszne PLACKI Z CUKINI znajdziesz <<TUTAJ>>.


Zobacz również

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *